Kasteel Ardennen huren

Home Kasteel Ardennen huren

Kasteel in de Ardennen

Altijd al gedroomd van wonen in een kasteel? Die luxe is helaas niet voor iedereen weggelegd, maar u kunt altijd een kasteel huren. Leuk voor een paar dagen of een lange vakantie met uw gezin, vrienden of de hele familie. Er zijn verschillende kastelen te huur in de Ardennen, die u op onze website kunt vinden. Bekijk snel het aanbod en boek een onvergetelijke vakantie!

  • 238 km van Utrecht
  • 10 personen
  • 5 slaapkamer(s)
  • 5 badkamer(s)
Beoordeling: 9.3
Prijs per weekend: € 1.924,00 - € 2.463,00 Meer informatie

Kasteel huren in de Ardennen

In ons aanbod zijn verschillende kastelen in de Ardennen te vinden. Neem bijvoorbeeld het kasteel Trois Points voor 15 personen. Een prachtig kasteel met 8 slaapkamers, een eigen park, tennisbaan en zwembad met jacuzzi. Bovendien ligt het kasteel in het hart van de Ardennen, zodat u kunt genieten van de geweldige natuur. Een prachtige locatie voor een vakantie met veel vrienden of de hele familie!
Naast een prachtig kasteel, hoeft u zich ook zeker niet te vervelen in de Ardennen. Dit natuurgebied vormt al jaren een trekpleister voor toeristen, en er is dan ook genoeg te doen voor bezoekers. Bekijk de leuke stadjes, ontdek de prachtige grotten of bezoek één van de parken of brouwerijen die de Ardennen rijk is. Voor meer ontspanning kunt u terecht in één van de prachtige wellnesscentra, bijvoorbeeld in het bekende stadje Spa.

De kastelen die u op onze website vindt, zijn van verschillende aanbieders. De prijzen zullen dus verschillen, net als de bijkomende kosten zoals borg, schoonmaakkosten en eventueel kosten voor een linnenpakket. Voor specifieke informatie kunt u terecht op de pagina van het betreffende huis. Hier vindt u uitgebreide informatie en actuele foto’s van de accommodatie. Heeft u nog specifieke vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Boeken bij Ardennenplezier

Heeft u het kasteel van uw dromen gevonden, dan kunt u deze eenvoudig en snel boeken via ons online reserveringssysteem. Na het afronden van de boeking ontvangt u direct een bevestiging met de betalingsgegevens. Ook is het mogelijk om telefonisch of via de mail contact op te nemen en een boeking te maken. U kunt hiervoor het contactformulier op de website vinden, mailen of bellen. Wij zijn van 10 tot 22 uur telefonisch bereikbaar.

Laden

Wij halen uw beschikbaarheid op, een moment geduld a.u.b.