De Ardennen beleef je bij Ardennenplezier!

Home De Ardennen beleef je bij Ardennenplezier!

Waarom naar de Ardennen?

1. De Ardennen zijn puur natuur: een uniek natuurgebied met heuvels, vergezichten en wild. In de Ardennen kunt u optimaal genieten van de natuur en aangename rust.

2: Op ontdekkingstocht in de Ardennen, betekent het bezoeken van bijzondere steden als Spa, Durbuy, Bastogne en Bouillon. U vindt er indrukwekkende (oorlogs)monumenten en imposante kastelen en kerken. In veel steden en dorpen zijn er speciale souvenirwinkeltjes en gezellige markten.

3: Internationaal wordt België geroemd om haar fantastische keuken. U vindt in de Ardennen tal van culinaire restaurants met de lekkerste vis- en vleesgerechten. Maar ook de Belgische kazen, Ardenner ham, Luikse wafels en Belgische chocolade worden algemeen gewaardeerd.

4: Dichtbij en toch een andere wereld. De Ardennen zijn het dichtstbijzijnde echte buitenland. Dat maakt de Ardennen niet alleen geschikt voor een lange zomervakantie, maar ook een weekendje weg.

Over Ardennenplezier

Ardennenplezier is een vakantiebemiddelingsbureau dat is opgericht in 2007. Ardennenplezier is in 8 jaar tijd uitgegroeid van 5 appartementen tot 1400 vakantiewoningen. De groei houdt hier niet mee op. Sinds een half jaar breidt Ardennenplezier uit naar vakantiewoningen in de Duitse Eifel, ook een zeer aantrekkelijk vakantiegebied!

Persoonlijk geïnspecteerd

De eigenaars van Ardennenplezier gingen toen al 10 jaar, meerdere keren per jaar, in de Belgische Ardennen op vakantie en kennen daarom de streek door en door. Elk vakantiehuis wordt door het team van Ardennenplezier geïnspecteerd voor het op de website komt. Als een vakantiewoning niet voldoet aan de eisen van een kwaliteitsvakantiewoning, wordt de woning niet in het bestand opgenomen. Alle vakantiehuizen zijn zelf gefotografeerd door het team van Ardennenplezier. Er wordt geen gebruik gemaakt van een groothoeklens, om de woning groter te laten lijken. “Wat je ziet, is wat je krijgt”.

Bereikbaarheid

Het vakantiebemiddelingsbureau is kleinschalig en klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staat voorop. Het team staat telefonisch en per email van 10 uur s’morgens tot 22 uur s’ avonds klaar voor de klanten, ook op zon- en feestdagen. Alle details van de vakantiewoningen zijn bij het team bekend, waardoor vragen altijd beantwoord kunnen worden. Bij Ardennenplezier is binnen een uur een volledige boeking geregeld.

Doel en visie

Het vakantieplezier van de klant staat voorop. Doel is om de klant naar de vakantiewoning te sturen die het best bij haar/ zijn wensen past! Door goed te luisteren naar de wens van de klant, vindt het team van Ardennenplezier de juiste vakantiewoning. De visie van Ardennenplezier is dan ook: “Vakantie is heilig voor mensen. Dus alles moet goed zijn!”

Service

Ook als er tijdens de vakantie iets gebeurd, staat het team klaar. Het team zal er alles aan doen om een eventuele klacht op te lossen. Hierdoor is het percentage klachten dat per jaar binnenkomt, extreem laag. Het enthousiasme van het team van Ardennenplezier is onbegrensd. Van één van de grotere touroperators in Europa, wil het in de komende jaren uitgroeien tot de grootste!

Contactgegevens

Ardennenplezier

Telefoon:
Iedere dag bereikbaar tussen 10 en 22 uur (ook zaterdag en zondag)

Voor Nederland: 0570 615 994
Voor België: 0031 570 615 994

Postadres:
Ardennen Plezier
Brandts Buyspark 69
7425 GG Deventer

E-mail: info@ardennenplezier.nl

KvK 08159897

Facebook: www.facebook.com/Ardennenvakantiehuizen

Laden

Wij halen uw beschikbaarheid op, een moment geduld a.u.b.