Aanbod
Bel of mail gerust: ma. t/m zo. van 10:00 to 22:00
Wij berekenen geen reserveringskosten
Contact
0570 615 994 (NL) | 0031 570 615 994 (BE)

Bent u dol op watersport tijdens uw vakantie?

Meer van Robertville
Op 10 kilometer van Malmedy ligt het Meer van Robertville waar gevist kan worden, gezwommen en gevaren. Een gedeelte heeft een zandstrand zodat het veilig zwemmen is. Hier kunt u ook gezellig zitten en bestaat de mogelijkheid een waterfiets of roeiboot of elektrische motorboten te huren. Of geniet van een ijsje terwijl de kinderen zich vermaken in het water!

Met een visakte van de Waalse gemeenschap (Permis de la Région Wallonne) mag men ook vissen in het meer. Er zwemmen dertien soorten vissen: alvenaar, paling, brasem, snoek, karper, meerforel, voorn, rivierbaars, snoekbaars, bronforel, meerval, zeelt en forel.

Meer van Butgenbach
Niet veel verder ligt het meer van Butgenbach, waar vele sporten kunnen worden uitgeoefend! Zo kan je er kajakken, windsurfen, balsporten en mountainbiken. Of gewoon genieten van het strand en heerlijk zwemmen!

Meren van de Eau d’Heure
In het zuiden van de Ardennen ligt dit meer waar de mogelijkheid is om duikles te nemen! In het watersportcentrum kan gezeild worden, of gejetskied. De Meren van l’Eau d’Heure zijn de perfecte streek voor surfers, zeilers of duikers. Alles heeft plaats in een prachtige natuurlijke omgeving. Wandelaars vinden er ook zeker hun gading. Tal van bewegwijzerde wandelingen gidsen je door de streek.

Meer weten?
Ontdek deze outdoor activiteiten in de Ardennen en ervaar de watersport! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken tussen 10.00 en 22.00. Daarnaast beantwoorden wij uw vraag via de mail doorgaans binnen 24 uur.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Een moment geduld a.u.b...

Bedankt voor het aanmelden!

Ga naar zoekresultaten
0 filters
Advies nodig?
Bel of mail gerust dagelijks van 10:00 - 22:00
0570 615 994 (NL) 0031 570 615 994 (BE)
Wij berekenen geen reserveringskosten