Bel of mail gerust: ma. t/m zo. van 10:00 to 22:00
Wij berekenen geen reserveringskosten
0570 615 994 (NL) | 0031 570 615 994 (BE)
Vakantiehuis nabij de Rursee

Zoek & boek

Regio

Vertrekken

Faciliteiten

Wellnessfaciliteiten

Ligging

Tuin

Sport & Spel

Een ogenblik geduld a.u.b. Er wordt gezocht naar accommodaties.

Een vakantiehuis nabij de Rursee – dát is echt genieten

Een slordige 200 miljoen kubieke liter water, aangelegd vanwege de overstromingen en om drinkwater en elektriciteit in de regio te faciliteren. Dat is waar u terecht komt wanneer u naar een vakantiehuis nabij de Rursee zoekt. Dit schitterende gebied is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een actieve vakantie. Veel routes om lange wandelingen te maken, maar ook op de fiets zijn hier complete avonturen te beleven. En met al dat water in de buurt, is watersport natuurlijk ook geen enkel probleem!

Geen resultaten

Helaas zijn er geen vakantiehuizen gevonden met uw zoekcriteria. U kunt de filters aanpassen of ons mailen op info@ardennenplezier.nl. WIj helpen u graag met het zoeken naar uw vakantiehuis!

Hoe is de Rursee ontstaan?

De Rursee (Rurstausee) is iets meer dan 100 jaar oud en het is geen natuurlijk ontstaan meer. Voorheen waren hier akkers en dorpen, maar door de vele overstromingen werd besloten om in te grijpen. Er werd een stuwmeer aangelegd rond 1900, om zo de overstromingen te kunnen handhaven en tegelijkertijd drinkwater en elektriciteit naar de regio te brengen, wat voorheen niet mogelijk was gezien de ligging. Hoewel de Rursee niet natuurlijk ontstaan is, is het wel een schitterend gebied waar de natuur gewoon weer de overhand heeft gekregen en waar een vakantiehuis nabij de Rursee een populaire vakantiebestemming is.

Het noorden van de Eifel

De vakantiehuizen nabij de Rursee liggen in het noorden van de Eifel. Een van de vele plekken die bekend is komen te staan om de vele wandelroutes, waar honderden kilometers afgelegd kunnen worden langs goed aangegeven routes. Ook zijn er routes om met de mountainbike of fiets af te leggen. Indien gewenst kunnen die lokaal ook gehuurd worden, maar gezien de relatief geringe afstand kunt u ook uw eigen materieel meenemen wanneer u een uitdagende route wilt doen vanuit uw vakantiehuis nabij de Rursee.

Een vakantiehuis nabij de Rursee, vooral voor actievelingen

Veel natuur en veel nationale parken. Dat is waar u op kunt rekenen wanneer u naar een vakantiehuis nabij de Rursee zoekt. Maar waar u vooral op uit zal komen, is het grote aantal sporten en activiteiten die u hier kunt verwachten. En heel vreemd is dat natuurlijk niet. Een meer van meer dan 10 kilometer lang, omgeven door natuur en bijzonder kleine dorpjes, met relatief veel hoogteverschil en een omgeving die bekend staat om het toerisme. Daar moet wel ontzettend veel te doen zijn voor de mensen die een actieve vakantie willen hebben.

Hoe vindt u het geschikte vakantiehuis nabij de Rursee?

Een vakantiehuis nabij de Rursee zoeken, dat begint met het vaststellen van de eisen die u heeft. Gaat heel de familie mee, of gaat u samen met uw partner of een vriend die ook graag wil fietsen? Bent u van plan om hele dagen buiten te zijn of wilt u juist een comfortabel vakantiehuis nabij de Rursee omdat u ook veel in het huisje wilt ontspannen? Kijk ook vooral naar de afstand naar een dorp of plek in de buurt. Sommige vakantiehuizen liggen bijzonder afgelegen, waardoor het net wat lastiger wordt om ergens inkopen te doen of eten te halen. In dat geval heeft u net even iets meer tijd nodig om de voorbereidingen rond te krijgen.

Op tijd boeken is belangrijk

Een vakantiehuis in de buurt van de Rursee vinden is makkelijk, maar het kan lastiger zijn om een vakantiehuis te vinden voor de periode waarin u vakantie heeft. Daarom is op tijd boeken zeker een aanrader. Kunt u de juiste woning niet vinden of wilt u dat wij met u meekijken naar de mogelijkheden die er zijn aan de hand van de wensen die u heeft? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact met ons op zodat we u kunnen assisteren bij het vinden van het juiste vakantiehuis.

Ga naar zoekresultaten
0 filters
Advies nodig?
Bel of mail gerust dagelijks van 10:00 - 22:00
0570 615 994 (NL) 0031 570 615 994 (BE)
Wij berekenen geen reserveringskosten