Bel of mail gerust: ma. t/m zo. van 10:00 tot 22:00
Wij berekenen geen reserveringskosten
Wie zijn wij?

Zoek & boek

Regio

Vertrekken

Faciliteiten

Wellnessfaciliteiten

Ligging

Tuin

Sport & Spel

Een ogenblik geduld a.u.b. Er wordt gezocht naar accommodaties.

Wie zijn wij?

Het team van Ardennen plezier geniet al meer dan 30 jaar van de prachtige natuur en mooie dorpen en stadjes. Als vriendendienst hebben we in 2007 een website gemaakt voor 6 vakantieappartementen van vrienden van ons, in Malmedy.

Zo ontstond in 2007 onze allereerste website:

Afb. Website Ardennenplezier 2007

Dit werd zo’n succes, dat we vanaf die tijd alleen maar verder zijn uitgebreid. Inmiddels heeft het team 16 jaar ervaring in de verhuur van vakantiehuizen in de Belgische Ardennen.
Ardennen plezier biedt ook vakantiehuizen aan in de Duitse Eifel en Groothertogdom Luxemburg. Mensen die van natuur, wandelen en rust houden, zijn ook vaak gecharmeerd van de Eifel en Luxemburg.
Een prettige samenwerking met de vakantiehuiseigenaren is voor ons zeer belangrijk. Samen werken we naar een succes toe.

Onze missie

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen naar de Ardennen, Eifel en Luxemburg te trekken om dichtbij huis te genieten van een heerlijke vakantie. Doordat wij alle vakantiehuizen zelf bezoeken, kunnen wij de wensen van de vakantiegangers koppelen aan de juiste vakantiehuizen. Dat is voor ons voorwaarde: dat mensen in het vakantiehuis terecht komen dat het beste bij ze past, en waar ze een heerlijke vakantie kunnen vieren. De vakantietijd is voor veel mensen één van de belangrijkste periodes van het jaar, dus mensen moeten zich thuis voelen en vermaken in hun vakantiehuis.  Ook informeren wij de mensen over toeristische bezienswaardigheden, steden en dorpen en de natuur. Niet alleen het vakantiehuis is belangrijk voor de vakantie, ook wat er te doen is in de omgeving.

 Onze normen en waarden:

  • Wij zijn eerlijk over de vakantiehuizen die we verhuren. We hebben ze allemaal zelf bezocht. Als ze gedateerd zijn, halfvrijstaand, of gelegen aan een drukkere weg, dan vermelden we dit. Wij maken zelf foto’s en gebruiken geen groothoeklens, zodat de situatie strookt met de werkelijkheid
  • Wij zijn goed bereikbaar en klantvriendelijk
    Bij ons staat de klant niet in lange telefonische wachtrijen. Het team is goed geïnformeerd over de vakantiehuizen en de omgeving, waardoor vragen direct beantwoord kunnen worden.
  • Wij zijn persoonlijk in onze aanpak.
    We zoeken samen met de klant naar het vakantiehuis van hun dromen, en informeren ze over wat er te doen is in de omgeving.

 

 

 

 

 

Ga naar zoekresultaten
0 filters
Advies nodig?
Bel of mail gerust dagelijks van 10:00 - 22:00
0570 615 994 (NL) 0031 570 615 994 (BE)
Wij berekenen geen reserveringskosten