Bel of mail gerust: ma. t/m zo. van 10:00 tot 22:00
Wij berekenen geen reserveringskosten
Waarom boeken bij Ardennenplezier?

Zoek & boek

Regio

Vertrekken

Faciliteiten

Wellnessfaciliteiten

Ligging

Tuin

Sport & Spel

Een ogenblik geduld a.u.b. Er wordt gezocht naar accommodaties.

Waarom boeken bij Ardennenplezier?

We hebben vele jaren ervaring met de verhuur van vakantiehuizen en vanuit de gedachte dat iedereen met plezier zijn of haar vakantie wil beleven, gaan we voor u aan de slag. We behandelen uw aanvraag alsof het onze eigen vakantie is: alleen het allerbeste is goed genoeg. We willen dat u in het voor u ideale vakantiehuis kan verblijven. Inmiddels hebben we een zeer breed aanbod van vakantiewoningen in de Belgische Ardennen, de Duitse Eifel en Groothertogdom Luxemburg. Onze vakantiehuizen worden realistisch gefotografeerd en wij geven eerlijke informatie: als een woning bijvoorbeeld gedateerd is, of halfvrijstaand, vindt u dat op de website.

Visie van Ardennenplezier

We zijn nooit afgeweken van onze visie dat je als bedrijf kleinschalig en persoonlijk moet blijven. Wij bezoeken al onze vakantiehuizen en de eigenaren zelf en de lijntjes zijn kort. Vragen over de vakantiehuizen kunnen wij telefonisch, per whatsapp of per mail direct beantwoorden.
Zo kunnen wij huurders naar dat vakantiehuis verwijzen dat het best bij hen past!

Wij kennen de streek en gewoontes van de landen en informeren u graag! Het gebeurt bijna nooit, maar krijgen we te horen dat er twee keer niet goed schoongemaakt is in een vakantiewoning, dan halen we deze uit ons bestand. Uw vakantie moet zorgeloos zijn!

Motto van Ardennenplezier

Ons motto is: de vakantietijd is de belangrijkste tijd van het jaar. Mensen kijken ernaar uit, dus het moet goed zijn!

U kunt aan ons voorleggen wat uw voorkeuren zijn en wij zoeken de ideale vakantiewoning voor u. Persoonlijke aandacht voor u, als gast, en ook voor de vakantiehuiseigenaar maakt dat we de beste match maken.

Kracht van Ardennenplezier

Onze kracht is onze bereikbaarheid en onze snelle reactie. Daar ontvangen we elke dag complimenten voor! Als er problemen zijn op het vakantieadres, dan zijn wij bereikbaar, en overleggen, als het nodig is, met de eigenaar.
Wij zijn alle dagen in het jaar van 10:00 tot 22:00 uur te bereiken. U krijgt ons zelf aan de lijn, en via whatsapp of mail reageren we ook snel. Ook als u al op uw vakantieadres bent, zijn wij makkelijk te bereiken en zitten wij klaar om eventuele problemen op te lossen.

Kortom: we verheugen ons erop om uw ideale vakantiewoning te zoeken. En het mooie daarvan is: wij rekenen geen reserveringskosten! U ziet direct onze prijzen, dus u weet meteen waar u aan toe bent.

Heeft u toch nog vragen? Stuur ons een mail, een whatsappje of bel ons: we staan u graag te woord!

Ga naar zoekresultaten
0 filters
Advies nodig?
Bel of mail gerust dagelijks van 10:00 - 22:00
0570 615 994 (NL) 0031 570 615 994 (BE)
Wij berekenen geen reserveringskosten