Bel of mail gerust: ma. t/m zo. van 10:00 tot 22:00
Wij berekenen geen reserveringskosten

Vakantie in Groothertogdom Luxemburg!

Het lijkt misschien ver , maar op ruim 3 uur vanaf Utrecht en  2,5 uur vanaf Antwerpen ben je al in hartje Luxemburg! En dan kan het genieten beginnen.

 

Hou je van natuur?
Bezoek het natuurreservaat Aarnescht  en geniet van vele verschillende orchideeën soorten! Door de zuid-georiënteerde heuvels, is er een uniek klimaat ontstaan, dat doet denken aan de Mediterraan!

 

Bezienswaardigheden

Hou je van pittoreske stadjes?
Vianden
Hoe pittoresk kan een stadje zijn. Vakwerkhuizen, klinkerstraatjes en de rivier de l’Our die langs de diverse terrasjes stroomt.
En niet te vergeten het kasteel dat boven de stad uittorent!

 

Echternach
De stad heeft nog steeds een middeleeuwse uitstraling door de oude aristocratische huizen en de smalle straatjes. Een aanrader om te bezichtigen is het zeven-eeuwse Benedictijner Abdij met een eigen museum.


En natuurlijk mag een bezoek aan stad Luxemburg in je vakantie niet ontbreken.

Hou je van wandelen?
In Berdorf is wandelen nog echt wandelen! De wandelpaden zijn goed onderhouden en leiden je over rotsachtige heuvels. Geniet van mooie uitzichten! Heb je liever een wandeling door het bos?  Er is 3000 hectare bos in het gebied. Hou je van klimmen? Berdorf is een enorm populair gebied voor bergbeklimmers.


Mullerthal
Velen gingen je voor bij deze wandeling over de Mullerthal Trail. Er lopen drie ‘hoofd ’ wandelroutes door dit prachtige dal, dat ook wel Klein zwitserland van Luxemburg wordt genoemd. De Mullerthal Trail is in totaal 112 km lang


Hou je van geschiedenis?
De Bock kazematten in stad Luxemburg
De Bockkazematten maken deel uit van een groot verdedigingswerk van Luxemburg en staat op de UNESCO-werelderfgoed lijst. Er is een ondergronds netwerk waar niet alleen 1200 soldaten (met hun paarden) konden schuilen, maar er zaten ook ateliers, bakkerijen en slachthuizen in!

 

Hoe vaak ben jij eigenlijk in Groothertogdom Luxemburg geweest?

Dit vakantiepark heeft een binnen- en buitenzwembad, midgetgolf en tennisbaan, en ligt aan de rand van en uitgestrekt wandelgebied!

  

Ga naar zoekresultaten
0 filters
Advies nodig?
Bel of mail gerust dagelijks van 10:00 - 22:00
0570 615 994 (NL) 0031 570 615 994 (BE)
Wij berekenen geen reserveringskosten